مصرف بالای نمک از علل سرطان معده

تبلیغات بنری

طبق حساب Tabnak isna ؛ دکتر احمد اسماعیلزاده ، وی گفت: “تغذیه در سرطان درگیر است ،” چند درصد از سرطان این کشور هیچ چیزی برای ریشه در خوردن غذا نداشت. ” 5 ٪

وی در مورد نقش وعده های غذایی در واجد شرایط بودن به سبک دستگاه گوارش توضیح داد: این وعده غذایی در سرطان روده بزرگ و معده آشکار می شود تا انتخاب معده دستگاه گوارش در نظر گرفته شود. بدیهی است که وعده های غذایی در سایر سرطان ها نیز نقش دارند.

مدیر غذا خوردن در وزارت بهداشت گفت: “اهمیت تغذیه در شیوع سرطان پستان بهبود یافته و از نزدیک با عوامل تغذیه ای مرتبط است.”

روابط سرطان با عوامل امنیتی و تغذیه ای

با توجه به مواد مغذی و رژیم غذایی ، سرطان مربوط به چاقی و عوامل تغذیه ای ، توضیح می دهد: عوامل تغذیه ای و چاقی سرطان است. متأسفانه ، چاقی در کشور بسیار متداول است و باید مرکز توجه باشد.

درباره برنامه هایی برای کنترل عوامل وعده غذایی Ismarrazadex و وزارت بهداشت ، اصلاح مواد غذایی را از طریق فرهنگ و تغذیه غذایی انجام داده است.

متخصص تغذیه و رژیم غذایی ، مصرف این نمک زیاد یکی از دلایل سرطان معده در کشور است: “ما اجباری مصرف نمک در صنایع غذایی و شرایط خانه را مجبور کرده ایم.” برنامه های کاهش نمک برای شهروندان در مراکز بهداشتی در دسترس است.

وی گفت: “در جامعه یکی از اهداف رشد فیبر فیبر یکی از اهداف نان کامل است.” افزایش مصرف فیبر ، مانند سرطان بی شماری مانند سرطان روده بزرگ ، به روشنایی کمک می کند.

Ismarrazadeh با پوشیدن برنامه “توسعه کودکان و بزرگسالان رشد کودکان” ، گفت که این برنامه می تواند پایه و اساس رژیم غذایی باشد. وزارت بهداشت قصد دارد به کاهش مصرف قند ، چربی و نمک برای مصرف مواد غذایی و مواد مخدر کمک کند. در رسانه های صنعتی می تواند باعث کاهش مصرف قند ، چربی و نمک شود و باعث کاهش سرطان شود.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری tabnak

دیدگاهتان را بنویسید