چای صورتی این نوشیدنی های گرم و معطر و بهترین انتخاب در زمستان ، به ویژه مهمانی ها است.
نحوه تهیه کافه های چای صورتی ؛ یک نوشیدنی با عطر و طعم دیگر در هوای سرد
ترکیب
1 فنجان آب سرد
چای سبز ؛ قاشق چایخوری
کارت 2
اخطار
2lam 2
ستاره
جوشانده در نیمه قاشق چایخوری کمتر از
نصف لیوان
لیوان کرامیل سس چهارم
تهیه
2 فنجان آب سرد را درون گلدان بریزید و هنگام گرم شدن آب یک قاشق چایخوری سبز اضافه کنید. دو کارمام را گروس کنید و به ترکیب اضافه کنید. دو میخک و چوب سرگیجه و باد دو ستاره اضافه کنید. اگر درخت ندارید ، پودر نصف قاشق چایخوری را اضافه کنید. مقداری را مخلوط کنید تا مواد مواد باز شود. برای یک واکنش شیمیایی ، نیمی از قاشق غذاخوری چای در حال جوش است. حدود 5 دقیقه بدهید.
هنگامی که اندازه چای کاهش می یابد ، نیمی از لیوان آب سرد را اضافه کرده و حدود 5 دقیقه گرم کنید تا صورتی صورت گیرد. بعد از این مرحله آن را برطرف کنید و آن را درون یک کاسه بریزید. این مایع را می توان تا 5 روز در یخچال ذخیره کرد.
در مرحله بعد ، شیر و کف گرم تا حد امکان. می توانید آن را با یک قهوه ساز کف کنید.
درون یک لیوان سس کارامل یا شکلات بریزید.
شیر کف را اضافه کرده و در آخر چای صورتی بریزید و با پودر CIN و شکلات یا کوکو تزئین کنید. جان