بذر چغندر قند ایرانی، موفقیت جدید در صنعت کشاورزی/ صرفه‌جویی ارزی ۳ میلیون یورویی با خودکفایی در تولید بذر‌های هیبرید

تبلیغات بنری

مسموم: توسعه فن آوری های کشاورزی یکی از اصلی ترین نیازهای هر کشوری برای اطمینان از امنیت غذایی و کاهش وابستگی به واردات است. در همین حال ، دانه های ترکیبی ، به ویژه محصولات استراتژیک مانند چغندر قند ، نقش مهمی در افزایش محیط زیست و کاهش آسیب به محیط دارند. ایران در سالهای اخیر اقدامات مهمی را انجام داده است.

طبق یک تورنا Torna ، شرکت های دانش محلی ، شرکت های پرداخت شده ، بذرهای محلی این کشور را پرداخت می کنند و سعی می کنند نیازهای کشور را برآورده کنند.

در همین راستا ، ما با مدیرکل توسعه توسعه کشاورزی ، آخرین دستاوردهای ایران به دانه های هیبریدی و آخرین دستاوردهایی که در این زمینه با مشکلات روبرو شده اند ، صحبت کردیم.

روش دانش برای شروع فعالیت ها و آگاهانه

“شرکت ما 5 سال است که کار می کند ، ما به مدت ده سال تجربه زیادی در این زمینه داریم. ما همچنین در منطقه سبزیجات کار می کنیم. بشر

وی گفت: “ما موفق شدیم به عناوین قند مشهور شویم.” دانش دانش این شرکت. این ارزیابی معاون معاون معاون فناوری و اقتصاد است. شرکت های کشور بسیار محدود هستند.

ویژگی های شاخص بذر هیبریدی ایران

به گفته وردون ، مهمترین محصولات این شرکت دانه های ترکیبی شاکر و دانه های ترکیبی دانه های ترکیبی و ترکیبی است. اما چرا دانه های هیبریدی مهم است؟ “هیچ فناوری بالایی در جهان برای تولید بذر در جهان وجود ندارد. البته ، قبل از کاشت در برخی از کشورها ، قبل از کاشت ، می تواند کار و فشارهای محیطی را که می تواند رشد کند ، افزایش دهد.

فناوری فعال تأکید می کند که ایران به مرحله نهایی “پلتفرم و حضور هوشمند” نرسیده است ، اما در سالهای اخیر.

کشورهای پیشرو در فناوری بذر ترکیبی

“جهان ، از جمله آلمانی ، فرانسه ، انگلیس ، ایتالیا ، دانمارک ، دانمارک و ایالات متحده ، این شرکت نیز به این پوشش اضافه شده است.

میزان نیاز داخلی به چغندر قندی

– ظرفیت تولید داخلی مدیرعامل ، بذرهای چغندر شکر برای تأمین نیازهای کشور کافی است. اما چقدر نیاز دارد؟ وی توضیح می دهد: “این واحد برای بذرهای چغندر دوفوی توضیح داده شده است. مورد نیاز کشور برای این دانه در حدود 1 و 2.5 کیلوگرم است که در آن هر هکتار زمین این کار را انجام می دهد ، بنابراین کشور برای این منظور است ، بنابراین کشور چغندر قند است.

اما چرا با وجود خلق و خوی داخلی وارد می شوم؟ Varan گفت: “ما این توانایی را داریم که این نیاز را برآورده کنیم ، اما واردات تجارت آزاد و واردات خارجی به مرحله اجرا در آمد. البته این مسابقه تلاش بیشتری برای بهبود کیفیت محصول می کند.”

دانه های چغندر ایرانی ، دستاوردهای جدید در کشاورزی

کاهش وابستگی به واردات و مقایسه با محصولات خارجی

در سالهای مختلف ، تولید متفاوتی وجود دارد. در سالها ، تولید به 6000 واحد رسیده است ، اما اکنون 2 تا 6000 برادر بذر هر سال تولید می شوند. در مقایسه با محصولات خارجی ، دانه های ایرانی به خوبی کار می کنند. “دانه های ایران با منطقه واحد وزارت کشاورزی روستایی تفاوت چندانی ندارند ، اما دانه های قند کمی ضعیف نیستند ، اما تحقیقات جدید در حال انجام است. این کار در یک یا دو سال آینده انجام می شود.

همچنین بر یک مزیت مهم بذرهای ایران تأکید می کند: “مزایای بذرهای خانگی در حال مبارزه با کم آبی آنها است. به دلیل استفاده بهتر از منابع آب ، شرایط کشور با تحقیقات قابل توجهی. ما این کار را کردیم و نسبت به آن مقاوم تر هستیم نمونه های خارجی

قیمت ها و مزایای اقتصادی تولید محلی

قیمت خانه ها نیمی از نمونه های بیرونی است. “در کشور ما ، شرکت های خارجی بذر چغندر قند را در حدود یورو می فروشند ، اما قیمت هر واحد 4 یورو بود. نمونه های وارداتی بیش از 2 یورو (بیش از 2 میلیون دلار) است.”

برای جلوگیری از کار و جلوگیری از ارز

یکی از مزایای تولید محلی مکان کار است. حدود 5 نفر در این شرکت مستقیماً و تقریباً فصلی هستند. از طرف دیگر ، تولید داخلی از جریان ارز جلوگیری می کند. این فناوری محاسبه می کند: “قیمت تمام شده هر دردت خارجی حدود 2000 یورو است و ما حداقل 6000 در سال تولید می کنیم. ما اعتقاد نداریم.

دانه های چغندر ایرانی ، دستاوردهای جدید در کشاورزی

مشکلات تولید بذر در ایران

در پایان ، به گفته والان ، بزرگترین مشکل برای تولید کنندگان محلی رقابت با شرکت های خارجی است. وی سیاست پشتیبانی برخی از کشورها را پذیرفته است: “دولت سیاستی را اتخاذ کرده است که به شرکت های خارجی اجازه می دهد تا تنها دو سال به ارمغان بیاورد. پس از آن ، آنها مجبور می شوند به پدر و مادران پرتاب شوند و سیاست وارد فناوری می شود ، اما در ایران ما دلار ترجیحی دلار داشته باشید.

وی گفت: اگر این کشور بتواند به یکی از دانه های دوتایی در منطقه تبدیل شود ، سیاست های مربوطه در ایران اجرا شد.

تغییر در تولید چغندر قند در ایران کاملاً واضح است. این کشور با پیشرفت های علمی و فن آوری های جدید ، خودداری و وابستگی خود را در این زمینه کاهش داده است. دانه های ترکیبی نیز با تولید بذرها مقایسه شد و همچنین با محصولات خارجی و دانش داخلی آنها رقابت می کرد. این دستاوردها اقدامات موثری برای افزایش کشاورزی پایدار و افزایش استقلال کشور به عنوان کاهش سود اقتصادی ، اشتغال و سپرده های ارز انجام می دهد.

با این حال ، سیاست رقابت و پشتیبانی از کشور ، در صورت بهبود و بهبود ، می تواند به یکی از مراکز مهم تولید تولید چغندر قند در منطقه تبدیل شود.

استخدام پیام /

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری borna

دیدگاهتان را بنویسید