طرز تهیه مرغ با سس بادام هندی

تبلیغات بنری

به گفته Tabnak ، مرغ با سس بادام زمینی یکی از آن انواع توت هایی است که اگر یک بار امتحان کنید ، بخشی از غذای مورد علاقه شما خواهد بود. این مرغ خوشمزه ، پخته شده با بادام زمینی و انار انار ، بسیار خوشمزه و یک اتاق است. اگر می خواهید این مرغ خوشمزه را به روشی آسان در خانه درست کنید ، با سس بادام زمینی ادامه دهید.

مواد لازم برای تهیه مرغ با سس بادام

ران مرغ: 1

پیاز: 1

دم زعفران: در صورت لزوم

بادام خام: 1 لیوان

خمیر انار: 1 قاشق غذاخوری

قرص مرغ: 1

نمک ، سیاه ، فلفل زرد و فلفل شیرین: در صورت لزوم

روغن: در صورت لزوم.

چگونه مرغ را با سس بادام درست کنیم

برای تهیه این مرغ خوشمزه ، ابتدا بادام را با آب خیس کنید و بگذارید 4 ساعت بایستد. در مرحله بعد ، قطعات مرغ را با نمک ، فلفل سیاه ، فلفل شیرین و زردچوبه طعم دهید و در مقداری روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. پیازها را خرد کرده و پیازها را برش دهید. پیازهای سرخ شده را در همان قابلمه بریزید و آن را به کمی سبک و طلا بگذارید ، سپس پیاز مرغ سرخ شده را بپاشید و زعفران ضخیم اضافه کنید. ماهیتابه را ببندید و گرما را کاهش دهید تا مرغ را با زعفران و پیازها به مدت حدود نیم ساعت بجوشانید. بادام خیس شده را تخلیه کرده و با خمیر انار و خمیر مرغ در پردازنده مواد غذایی بریزید و 5 دقیقه سرو کنید تا سس یکنواخت شود. حالا سس را روی مرغ بریزید ، دوباره ماهیتابه را ببندید و بگذارید مرغ به مدت نیم ساعت بجوشد و آن را به روغن بیاورد. اکنون مرغ خوشمزه ما با سس بادام زمینی آماده پیشرفت با بربر زعفران است.

نکات مهم

برش گوشت ، گوشت ، مرغ ، ماهی یا سبزیجات ساخته شده از استخوان هایی با سبزیجات ساقه و تعداد محدودی ادویه جات ترشی جات. موجودی ها در انواع سوپ ، سس و بیهوده استفاده می شود و البته بسیاری از غذاهای دیگر نیز تأثیر زیادی بر طعم غذا دارند. می توانید سهام را در خانه خریداری کنید یا از سوپر مارکت ها آماده بخرید. توجه داشته باشید که در وسایل نقلیه معلق نمک وجود دارد. بنابراین اگر از آن استفاده کردید ، سپس پایان را بچشید و در صورت لزوم نمک را اضافه کنید. به جای گیر کردن می توانید از دو لیوان آب مرغ استفاده کنید.

خمیر انار نوعی خمیر است که از دانه های انار موجود در اسید و میکا موجود است. خمیر انار معمولاً تاریک است. اما نباید خیلی سیاه باشد ، که نشانه سوزاندن هنگام پخت است. خمیر انار با کیفیت بالا نباید خیلی خشن باشد. همچنین باید بو کند. برای تهیه این مرغ خوشمزه ، سعی کنید خمیر انار را از یک فروشگاه معتبر خوب یا از کسانی که خمیر انار خانگی درست می کنند درست کنید. اگر خمیر انار شما رقیق نشده است ، آن را با سرکه رقیق کنید.

همیشه سعی کنید از زعفران ضخیم استفاده کنید. در حالی که زعفران را با آب بیشتر تخمیر می کنید ، هرچه بیشتر محو شود و هرچه بیشتر از زعفران بیشتر استفاده کنید تا رنگ مورد علاقه خود را بدست آورید ، زعفران بیشتر ، نحوه تخمیر زعفران بسیار مهم است. برای خرید زعفران ، اولین پودر زعفران بدون اضافه کردن شکر یا شکر. سپس دو قاشق چایخوری زعفران ، دو قاشق غذاخوری آب جوش و 2 قطعه یخ اضافه کنید. اضافه کردن یخ باعث ایجاد شوک زعفران می شود و رنگ های بیشتری می بخشد. زعفران را در ظرف فریزر نگه دارید و در هنگام استفاده ، آن را با انجماد در دمای اطراف بگذارید. پس از هر بار استفاده ، زعفران باقیمانده را در یخچال قرار دهید. با زعفران مورد استفاده جعلی آشنا باشید. برای دانستن اینکه زعفران جعلی یا خالص است. زعفران را بین انگشت خود قرار دهید و فشار دهید. اگر روغن برنگردد ؛ این خالص است زعفران جعلی معمولاً براق است.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری tabnak

دیدگاهتان را بنویسید