یک مطالعه جدید نشان داد که مصرف فوری قهوه با افزایش خطر تشخیص تخریب ماکولا همراه است.
مطالعات جدید نشان می دهد که نوشیدن قهوه فوری می تواند خطر تخریب ماکولا مرتبط با سن (AMD) را افزایش دهد – یکی از دلایل اصلی کاهش دید در افراد مسن – هفت بار. این بیماری حدود 5 میلیون نفر در سراسر جهان را تحت تأثیر قرار داده است.
دو نوع AMD وجود دارد: خشک و مرطوب
بیشتر افرادی که از AMD رنج می برند از نوع خشکی برخوردار هستند ، جایی که ماساژ کلان (بخشی از شبکیه مسئول دید مرکزی) به تدریج با افزایش سن طبیعی و طبیعی اتفاق می افتد. در نوع مرطوب ، رگ های خونی غیر طبیعی در پشت چشم رشد می کنند و به نقطه زرد آسیب می رسانند.
عوامل مختلف خطر برای AMD مشهور است. برخی از این عوامل تغییر نکرده اند ، مانند سن و ژنتیک ، اما برخی دیگر اصلاح شده اند ، مانند رژیم غذایی ، سیگار کشیدن ، ورزش و وزن بدن.
نقش رژیم و آنتی اکسیدان ها
مطالعات قبلی نشان داده است که یک رژیم غذایی سالم ، سرشار از آنتی اکسیدان هایی مانند لوتئین وزوزانتین و مواد معدنی مانند روی ، ویتامین های C ، E و امگا 3 می تواند خطر AMD را کاهش دهد.
دکتر Cashhen Leo ، محقق دانشگاه سرگرمی علوم پزشکی گفت: “AMD یکی از دلایل اصلی کاهش دید در کشورهای توسعه یافته است و از آنجا که هیچ درمان نهایی وجود ندارد ، تعیین عوامل اصلاحات جدید مهم است.”
مصرف فوری قهوه و ژنتیک ؛ مخلوط پرخطر برای دیدن
در یک مطالعه جدید در مجله تغذیه و علوم غذایی ، دکتر لیو و تیم وی نشان دادند که یک ترکیب ژنتیکی خاص با مصرف قهوه فوری ممکن است خطر AMD خشکسالی را افزایش دهد.
برای این مطالعه ، داده های بیش از 1.5 نفر از پایگاه بانک بیولوژیکی در انگلستان مورد بررسی قرار گرفت. افراد بر اساس نوع قهوه مصرفی به سه گروه تقسیم می شوند: قهوه بدون کافئین ، قهوه خیره کننده و قهوه فوری. اطلاعات مربوط به موارد AMD نیز از پایگاه داده انگشت -به -UP در افراد بالای 5 سال استخراج شد.
چرا قهوه فوری از سایر انواع قهوه خطرناک تر است؟
به گفته دکتر لیو: “قهوه سرشار از پلی فنول ها و آنتی اکسیدان ها است و ممکن است اثرات محافظت عصبی داشته باشد. اما وراثت نقش مهمی در ترجیحات غذایی افراد دارد. درک این کاشت می تواند مسیرهای بیماری را روشن کند.
در نتایج نهایی ، محققان دریافتند که افرادی که از نظر ژنتیکی تمایل به مصرف قهوه فوری دارند ، بیشتر احتمال دارد که کم آبی بدن ایجاد کنند.
این خطر هفت برابر بیشتر از کسانی است که قهوه فوری مصرف نمی کنند یا از قهوه استفاده نمی کنند. با این حال ، هیچ ارتباطی بین مصرف قهوه و نوع AMD مرطوب وجود ندارد.
دکتر لیو اعلام کرد که تیم تحقیقاتی وی قصد دارد در آینده این رابطه را در جمعیت مستقل تأیید کند و مطالعات عملکرد بیشتری را برای حسابرسی مکانیسم های بیولوژیکی در پشت رابطه انجام دهد.
هشدارهای اولیه: نتیجه گیری نهایی هنوز خیلی زود است
دکتر دیوید جعفن ، کارشناس بصری در مرکز بینایی جدید کالیفرنیا ، گفت: “این مطالعه رابطه جالبی بین قهوه فوری و AMD پیدا کرده است.” “اما نتیجه گیری هنوز خیلی زود است.”
وی تأکید کرد که باید عوامل دیگری مانند مصرف قهوه فوری ، اجتماعی و اقتصادی مورد بررسی قرار گیرد و این مطالعه به تنهایی نمی تواند اساس مشاوره پزشکی باشد.
قهوه فوری به عنوان غذای فرآوری شده ؛ دوباره زیر شیشه بزرگ شده
دکتر بنیامین برت ، چشم پزشک از بیمارستان ساحل نارنجی در کالیفرنیا ، این مطالعه را در دو طرف جالب ارزیابی کرد:
پزشکی مبتنی بر Genoom: این مطالعه نشان می دهد که در آینده می توان مراقبت را بر اساس پرونده ژنتیکی برای هر فرد برنامه ریزی کرد.
غذا به عنوان یک دارو: نتایج دوباره بر خطر غذاهای فرآوری شده مانند قهوه فوری تأکید می کند. در حالی که قهوه تخمیر شده با چنین خطری همراه نبود.
“این مطالعه نشان می دهد که گزینه های غذایی ما تأثیر مستقیمی بر سلامتی ما دارند.” با تحقیقات بیشتر ، سایر غذاها برای این بیماران نیز می توانند شناسایی شوند. “